Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Μακαρονοσουφλέ


Υλικά
  • 1 πακέτο ριγκατόνι
  • 750γρ τριμμένα τυριά ανακατεμένα (κασέρι,ένταμ,ρεγκάτο)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πιπεριά
  • 1 κουτί ντοματοχυμό
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • αλάτι-πιπέρι
  • λάδι
Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 λεπτά
  • Ετοιμάζουμε την σάλτσα
  • Καιμε λίγο λάδι σε ενα κατσαρολάκι και προσθέτουμε τον τοματοχυμό,το σκόρδο,την πιπεριά,αλάτι,πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν
  • Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ριγκατόνι,απο πάνω σάλτσα και τέλος τυρια.
  • Επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά
  • Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια


4 σχόλια:

  1. εξαιρετικό το σουφλέ ήταν πάρα πολύ νόστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το εκανα σημερα το σουφλε,πολυ νοστιμο εγινε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΥΦΛΕ! ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ Η ΟΓΚΡΑΤΕΝ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΟΥΦΛΕ! ΤΟ ΣΟΤΦΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΑΣ ΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή