Το μπισκοτογλυκό της Ιωάννας




Υλικά
 
Εκτέλεση
  • Ετοιμάζουμε την κρέμα χτυπώντας την μαργαρίνη, το βούτυρο, την ζάχαρη και τους κρόκους (συν 1-2 κουταλάκια από τον στιγμιαίο καφέ για να πάρει άρωμα) για αρκετή ώρα στο μίξερ, μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα. 
  •  Στρώνουμε σε τετράγωνο σκεύος (για ψυγείο) μία στρώση μπισκότα, αφού πρώτα έχουμε βουτήξει ένα-ένα στον στιγμιαίο καφέ. 
  • Κάνουμε μια λεπτή σε πάχος επάλειψη με κρέμα.
  • Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να κάνουμε 6 τουλάχιστον στρώσεις μπισκότου.
  • Πάνω από την τελευταία στρώση μπισκότου, βάζουμε την σαντιγί και διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο ή τριμμένη σοκολάτα.
  • Βάζουμε το μπισκοτογλυκό μας στο ψυγείο για 2 ώρες πριν σερβίρουμε
 Tips 
1)Αν πρόκειται να το φάνε παιδιά,αντικαταστήστε τον καφέ με κακάο 
2)Μπορούμε να προσθέσουμε 2-3 κουταλιές κονιάκ στην κρέμα,για έξτρα άρωμα

    Share:

    0 σχόλια