Ντάκος

Υλικά
  • 1 μεγάλο κρίθινο παξιμάδι
  • 1 ώριμη ντομάτα
  • φέτα
  • λάδι, αλάτι, ρίγανη
  • ελιές (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Βρέχουμε καλά το παξιμάδι κάτω από τρεχούμενο νερό
  • Το περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο
  • Τρίβουμε την τομάτα στον τρίφτη του κρεμμυδιού ή εναλλακτικά κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια
  • Βάζουμε την τομάτα πάνω στο παξιμάδι και αλατίζουμε
  • Συνεχίζουμε με την θρυμματισμένη φέτα
  • Τελειώνουμε, περιχύνοντας με ελαιόλαδο και ρίγανη.
  • Προαιρετικά, βάζουμε και τις ελιές, χωρίς κουκουτσάκι

Share:

0 σχόλια