Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Γλυκό ψυγείου με ζελέ


Υλικά


  • 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου
  • 2-3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
  • 1 φακελάκι ζελέ κεράσι ή φράουλα


Εκτέλεση

  • Ετοιμάζουμε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Σε ένα τετράγωνο σκεύος τοποθετούμε μια στρώση πτι μπερ και από πάνω το 1/3 της κρέμας
  • Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και τις επόμενες 2 στρώσεις μπισκότα και κρέμα
  • Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και περιχύνουμε το γλυκάκι αφού πρώτα το έχουμε βάλει στο ψυγείο και έχει παγώσει καλά
Tip Προσέχουμε η κρέμα να καλύπτει πλήρως την επιφάνεια,ώστε να μην υπάρχουν τρυπούλες,και ρίχνοντας το ζελέ εισχωρήσει μέσα

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου