Ρυζόγαλο



Υλικά:
  • 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανίλια
  • 3/4 φλ. τσαγιού ρύζι γλασέ
  • 12 κ.σ ζάχαρη
  • 1.360 γρ φρέσκο γάλα
  • κανέλα
Εκτέλεση:
  • Βράζουμε το ρύζι
  • Σε ενα μπωλ ανακατευουμε τα 360γρ γάλα,την ζάχαρη και τα δυο φακελάκια κρέμα Γιώτης 
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βρασμένο ρύζι και το υπόλοιπο γάλα και μόλις  βράσει προσθέτουμε το μίγμα της κρέμας και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει
  • Μοιράζουμε σε 8 μπωλάκια και πασπαλίζουμε με κανέλα

Share:

0 σχόλια