Ομελέτα



Υλικά:
  • 10 αυγά
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη σε μικρά κυβάκια
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 250γρ φέτα τριμμένη
  • λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ρίγανη ή δυόσμο
Εκτέλεση:
  • Σε ένα τηγάνι 30 εκ. ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαραθούν
  • Προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε
  • Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα,αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε την φέτα,ρίγανη ή δυόσμο και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι
  • Μόλις ψηθεί από κάτω βάζουμε το τηγάνι στον φούρνο αφού τον έχουμε ανάψει στο γκριλ,και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια

Share:

0 σχόλια