Μπουγιουρντί σε πήλινο



Η ποσότητα των υλικών εξαρτάται απο το μέγεθος του πήλινου 
Υλικά:
  • Φέτα
  • Πιπερία πράσινη
  • Ντομάτα
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • Ταμπάσκο(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε την φέτα σε μικρά κομματάκια και την τοποθετούμε στο πήλινο
  • Απο πανω καλύπτουμε την επιφάνεια πρώτα με πιπεριά και μετά με ντομάτα σε ροδέλες
  • Πασπαλίζουμε με ρίγανη,προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες ταμπάσκο(προεραιτικά)
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου

Share:

1 σχόλια

  1. Στα μερη μου το λεμε μπουγιουρντι.Ωραιο,αλλα παχαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή