Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αφράτα μπιφτέκια φούρνου



Υλικά:
  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 2 μεγάλα τριμμένα κρεμμύδια
  • 1 ποτήρι τριμμένη φρυγανιά
  • 2 αυγα
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαιντανό
  • 1,5 κ.σ ρίγανη
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 κουτάκι σόδα
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
  • Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε καλά
  • Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια χωρίς να τα παήτσουμε πολυ ωστε να παραμείνουν αφράτα
  • Τα τοποθετούμε σε λαδομένο ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμους περίπου 45 λεπτά

3 σχόλια:

  1. Οἱ συνταγές σας εἶναι μέ ἀπλά ὑλικά, χωρίς περίεργα ὑλικά, καί τά κείμενα τῶν συνταγῶν λιτά χωρίς περιττές περικοκλάδες. Ὄντως μαγειρικό μπλόκ. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί για 1 κουτάκι σόδα διάβασα 1 κουταλάκι σόδα.... στόκος θα μου βγούνε!!!:-DDD Δεν πειράζει άλλη φορά θα διαβάζω πιο προσεκτικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα τελεια συνταγή τα εφτιαξα και μοσχοβολουσε ο τοποσ αφρατα νοστιμα και ζουμερα συγχαριτηρια εγω προσθεσα κοκκινο γλικο πιπερι και αντι για μαιντανο δυοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή