Μπισκοτογλυκάκια γεμιστά με μερέντα!!


Υλικά:

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 φλ. τσαγιού μερέντα
  • 2 αυγά
  • 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το 1 φλιτζάνι μερέντα με τα αυγό
  • Προσθέτουμε το αλάτι και το αλεύρι ανακατεύοντας καλά μέχρι να ενσωματωθούν
  • Πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε  σε ένα ταψί αραιά γιατί φουσκώνουν,αφού πρώτα έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί
  • Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 12-15 λεπτά ανάλογα τον φούρνο
  • Μόλις κρυώσουν αλείφουμε το ένα μπαλάκι με μερέντα και σκεπάζουμε με ένα δευτερο

Share:

1 σχόλια