Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Cookies



Υλικά:

  • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα μαργαρίνη
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ εσανς άρωμα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει καλά
  • Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το αυγό,το αλάτι και το άρωμα
  • Ρίχνουμε το αλεύρι λίγο λίγο,αφού το έχουμε κοσκινίσει με το μπέικιν,και ζυμώνουμε
  • Σκεπάζουμε την ζύμη με μια μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα
  • Ανοίγουμε ένα φύλλο περίπου 1 εκ σε πάχος και κόβουμε τα μπισκότα μας σε διάφορα σχέδια με κου-πάτ
  • Τα τοποθετούμε σε ταψί αφού πρώτα έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί
  • Αν θέλουμε μπορούμε στο μέσο του μπισκότι και απο την πίσω πλευρά να στρεραιώσουμε ξυλάκι
  • Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμους για 20 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο
  • Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα μπισκότα με διάφορους τρόπους όπως γλάσσο ή ζαχαρόπαστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου