Κουνουπίδι γιαχνί



Υλικά:

  • 1 μεγάλο κουνουπίδι χωρισμένο σε φούντες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 400γρ ντοματάκια κονσέρβα
  • 1 κ.σ πελτέ
  • αλάτι-πιπέρι
  • 1 ξυλάκι κανέλα(προαιρετικά)
  • 1 φλ.τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
  • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
  • Προσθέτουμε το κουνουπίδι,τα ντοματάκια,τον πελτέ,την κανέλα,αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε μέχρι το κουνουπίδι να μαλακώσει και να πιει τα υγρά του.Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι

Share:

0 σχόλια