Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Μανιτάρια λαδορίγανη ψητά


Υλικά:

  • 1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια εμπορίου
  • χυμό ενός λεμονιού
  • αλάτι-πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • λίγο σκόρδο σε σκόνη(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και τα τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια
  • Τα τοποθετούμε σε ένα πυρεξάκι,προσθέτουμε το χυμό λεμονιού,αλάτι-πιπέρι.ρίγανη,σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου