Φάβα


Υλικά:

  • 500γρ φάβα
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1/2 φλ.τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ ξύδι
  • τον χυμό 1/2 λεμονιού
  • αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε την φάβα,την βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά,γεμίζουμε με νερό μέχρι να καλυφθούν και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει η φάβα και να χυλώσει.Αν χρειαστεί κατα την διάρκεια προσθέτουμε λίγο νερό
  • Σερβίρουμε με κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο,λεμονάκι και λάδι
Πηγή συνταγής: http://mamascook.blogspot.gr

Share:

0 σχόλια