Εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο



Υλικά:

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 φάκελα σαντιγύ Garni
  • 4 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε στο μίξερ τα 2 φάκελα Garni με 3 φλ. τσαγιού γάλα για 10 λεπτά
  • Βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα,γεμίζουμε το άδειο κουτι με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό στο μείγμα
  • Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για άλλα 10 λεπτά και το ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά
  • Χωρίζουμε το μείγμα και φτιάχνουμε διάφορες γεύσεις προσθέτοντας μερέντα,κακάο,νες καφέ,τριμμένο μπισκότο,σταγόνες σοκολάτας κλπ
  • Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και το καταναλώνουμε την επόμενη μέρα

Πηγή συνταγής:http://www.sintagespareas.gr

Share:

7 σχόλια

  1. Νοστιμότατο το μπλόγκ σας. Σας αξίζει ενα βραβείο http://tamystikatismamas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ό,τι γάλα χρησιμοποιώ είναι φρέσκο ή εβαπορέ; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να καταναλωθει την επομενη μερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νες καφε σκονη η φτιαγμενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπροβο τελεια συνταγη!!!!! Ευχαριστούμε Πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις ποσότητες λέτε 4,1/2 φλυτζάνια γάλα στην παρασκευή του παγωτού λέτε 3,ποιό από τα δύο είναι το σωστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή