Κεφτεδάκια με κοκκινη σάλτσα



Υλικά:

  • 1/2 δόση κεφτέδες
  • 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • 400γρ χυμό ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 κ.γ ζάχαρη
  • λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
  • Ετοιμάζουμε τα κεφτεδάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρούμε εδώ
  • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι
  • Προσθέτουμε την ντομάτα,ζάχαρη,αλάτι και 1/2 φλ. τσαγιού νερό.Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τους κεφτέδες και σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα
  • Σερβίρουμε με πιλάφι,πατάτες τηγανιτές,μακαρόνια ή πουρέ πατάτας

Share:

0 σχόλια