Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Ντοματοκεφτέδες


Υλικά:

  • 6-7 ντομάτες 
  • 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
  • 250γρ φέτα
  • 1/2 φλ. τσαγιού περίπου αλεύρι
  • δυόσμο
  • αλάτι-πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε τις ντομάτες,τις ξεφλουδίζουμε,τις ψιλοκόβουμε και τις στραγγίζουμε καλά σε σουρωτήρι
  • Σε μια λεκάνη βάζουμε τις ντομάτες,την φέτα τριμμένη,δυόσμο,τα κρεμμύδια,αλάτι,πιπέρι και το αλεύρι
  • Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα(αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο αλεύρι.Πρέπει να έχουμε ένα πηχτό χυλό)
  • Ρίχνουμε κουταλιές απο το μείγμα σε καυτό λάδι και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και απο τις δυο πλευρές
  • Τοποθετούμε τους ντοματοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί για να ρουφήξουν το περιττό λάδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου