Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Κολοκυθοκεφτέδες


Υλικά:

  • 4 κολοκύθια
  • 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
  • 2 αυγά
  • 250γρ φέτα τριμμένη
  • Μαιντανό
  • Άνηθο
  • Δυόσμο
  • αλάτι-πιπέρι
  • 6-8 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(πηχτός χυλός)
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε τα κολοκύθια,τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε με λίγο αλάτι στο σουρωτήρι να στραγγίξουν για 10 λεπτά
  • Τα στίβουμε με τα χέρια μας και τα βάζουμε σε μια λεκάνη με τα υπόλοιπα υλικά
  • Ανακατεύουμε καλά και παίρνουμε απο μείγμα κουταλιές που τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι
  • Τηγανίζουμε και απο τις δυο πλευρές για λίγα λεπτά και τοποθετούμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου