Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Κρέπες αλμυρές



Υλικά:
  • Δυο δόσεις ζύμη για κρέπες
  • 250γρ ρεγκάτο τριμμένο ή άλλο τυρί
  • 250γρ φέτα τριμμένη
  • 15-20 φέτες μπέικον
  • 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
  • Ετοιμάζουμε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρούμε εδώ
  • Σε ενα τηγανι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον και τις πιπεριές για λίγα λεπτά
  • Μοιράζουμε τα τυρία(κρατάμε λίγο ρεγκάτο για το τέλος),το μπέικον,τις πιπεριές,την ντομάτα και τα μανιτάρια στις κρέπες,τις τυλίγουμε και τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ
  • Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος,πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ρεγκάτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου