Κανελόνια με κιμά και σάλτσα ντομάτας


Υλικά:

  • 1 πακέτο κανελόνια(αυτά που δεν θέλουν βράσιμο)
  • 750γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό τριμμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι κρασί λευκό
  • 1 κ.σ πελτέ
  • 2 ξυλάκια κανέλα
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 200γρ τριμμένο κεφαλοτύρι(ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας)
για την σάλτσα
  • 1 κουτί ντοματοχυμό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

2 σχόλια

  1. ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κανελονια δεν γίνονται χωρίς αυγό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή