Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος


Υλικά:
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 400γρ κρέμα γάλακτος
  • 1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια κομμένα
  • 300γρ μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ βούτυρο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
  • Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά 
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα γυρνάμε για 2-3 λεπτά ακόμα μαζί με το μπέικον
  • Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,αλατοπιπερώνουμε και μόλις πάρει μια βράση αποσύρουμε απο την φωτιά
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας,τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με την σάλτσα
  • Σερβίρουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα


13 σχόλια:

  1. Χωρίς πολλες πολλές μαλακιες απλά τέλειο μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη συνταγή, γιατί είναι η αγαπημένη μου. Μου φαίνεται απολύτως εύκολη, γρήγορη και οικονομική. Θα επιχειρήσω να τη φτιάξω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη συνταγή, γιατί είναι η αγαπημένη μου. Μου φαίνεται απολύτως εύκολη, γρήγορη και οικονομική. Θα επιχειρήσω να τη φτιάξω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή συνταγή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή