Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Ελβετικές δίπλες


Η καταπληκτικές Ελβετικές δίπλες της Ντίνας Λούδας!Μια λιχουδιά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Υλικά:

  • 200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ γάλα
  • 1/2 κ.γ αλάτι
  • Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
  • Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια μας.Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα
  • Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά
  • Παίρνουμε κομμάτια ζύμης τα ανοίγουμε σε πολύ λεπτό φύλλο(το τραβάμε και με τα χέρια να ανοίξει) και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου