Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Απλή ομελέτα φούρνου


Υλικά:
  • 2 κιλά πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 12 αυγά
  • 150γρ τριμμένο τυρί που λιώνει
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
  • Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις αραδειάζουμε σε ένα μέτριο πυρέξ
  • Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί
  • Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε πάνω απο τις πατάτες
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς 25-30 λεπτά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου