Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Μουσταλευριά


Υλικά:

  • 5 ποτήρια μούστο βρασμένο έτοιμο
  • 1 ποτήρι αλεύρι
  • 1 ποτήρι ψιλοκομμένα καρύδια ή αμύγδαλα(προαιρετικά)
  • Κανέλα και σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
  • Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τον μούστο,προσθέτουμε το αλεύρι και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα μέχρι να πήξει
  • Αποσύρουμε απο την φωτιά,ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια ή αμύγδαλα και ανακατεύουμε
  • Μοιράζουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με κανέλα και σουσάμι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου