Πεϊνερλάκια


Πεϊνερλάκια έυκολα και πεντανόστιμα απο την Νίκη Τσαρνα!

Υλικά:

Για την ζύμη

  • 1 φλ. τσαγιού γάλα εβαπορέ
  • 1 φλ. τσαγιού νερό
  • 2 1/2 κ.γ ξηρή μαγιά
  • 1 κ.γ κοφτό αλάτι
  • Αλέυρι όσο πάρει(περίπου 1 κιλό)
Για την γέμιση
  • Διάφορα τριμμένα τυρία,αλλαντικά,πιπεριές,σάλτσα ντομάτας,μανιτάρια ή μαγειρεμένο κιμά  και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

3 σχόλια

  1. Ολγα μου το νερο δεν πρεπει να 'ναι ζεστο για την μαγια; Ευχαριστω!!;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ζεστό,χλιαρό.Αλλά και απο την βρύση να είναι δεν πειράζει.Απλά θα αργήσει να φουσκώσει η ζύμη

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή