Ραβανί




Υλικά:
  • 250γρ βούτυρο
  • 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη
  • 3 ποτήρια του νερού σιμιγδάλι ψιλό
  • 5 αυγά
  • 340γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
  • 1 κ.γ σόδα
Για το σιρόπι
  • 3 ποτήρια του νερού ζάχαρη
  • 2 1/2 ποτήρια του νερού νερό
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

4 σχόλια

  1. Καλημέρα!! Μπορούμε αντι για σκέτο σιμιγδάλι να βάλουμε μισο σιμιγδάλι μισό αλεύρι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τι μεγεθος ταψιου ειναι η συνταγη?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή