Ρεβύθια στην γάστρα


Υλικά:
  • 500γρ ρεβύθια
  • 3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 3-4 καρότα σε ροδέλες
  • 2-3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
  • 1 κονσέρβα κον κασέ ή 2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κουτί ντοματοζυμό(400γρ)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • Μαιντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι-πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

5 σχόλια

  1. Μου αρέσουν πολύ τα ρεβύθια αν και εγώ τα κάνω λεμονάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω πάντα λεμονάτα αλλά εχθές αποφάσισα να αλλάξω και είναι πράγματι απίθανα!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή χρονιά. Λεμονάτα τα ρεβύθια μπορώ να τα κάνω και στη γάστρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά!!!Βεβαίως όπως τα κάνουμε στην κατσαρόλα με τον ίδιο τρόπο στην γάστρα.Θα γίνουν τέλεια

      Διαγραφή
  3. την εχουμε λατρεψει οικογενειακως αυτη την συνταγη!! η κορη μου χθες μου εκανε παραγγελια για σημερα ροβιθια στη γαστρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή