Γρήγορο banoffee


Αν δεν έχετε τον χρόνο ή την όρεξη να βράσετε το ζαχαρούχο γάλα για 3 ώρες μέχρι να γίνει καραμέλα εδώ σας δίνω μια πολύ ωραία εναλλακτική λύση για ένα νοστιμότατο και πολύ πολύ γρήγορο banoffee!

Υλικά:

  • 250γρ σοκολατένια μπισκότα
  • 100γρ βούτυρο λιωμένο
  • 3 μπανάνες κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ κακάο
  • 1 φάκελο Garni
  • 200ml γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο olgascuisine.gr

Share:

8 σχόλια

  1. Μ'αρέσει πολύ το banofee αλλά δεν έφτιαχνα γιατί θεωρούσα ότι θα θέλει πολύ ώρα για να γίνει η καραμέλα. Τώρα που μας έδωσες ευκολότερη μέθοδο θα το φτιάξω οπωσδήποτε! Έχω και γάλα ζαχαρούχο στο ντουλάπι ;) Ευχαριστούμε! Φιλιά!

    foodaki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ζαχαρούχο στη χύτρα είναι έτοιμο σε 30 λεπτά το πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανω απο τη συνταγή ξαναστρώσατε μπανανες με κανελα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω απο την σαντιγί αγαπητή/ε δεν είναι μπανάνες αλλά αμύγδαλο...

      Διαγραφή
  4. Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι Banoffee αλλά η κακή απομίμηση της τεμπέλας!
    Τουλάχιστον ας αποφύγετε τo garni!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον εσείς ν' αποφύγετε την κακεντρέχειά σας. Δεν σ' αρέσει; προσπέρνα, μην το φτιάχνεις κι άσε τα πικρόχολα σχόλια στην άκρη. Ολγάκι καταπληκτικό. Σ' ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιος είπε ότι οι τεμπέλες δεν φτιάχνουν ωραία γλυκά και μάλιστα σε κακή απομίμηση και βγαίνουν καταπληκτικά; Η ονομασία σε πείραξε;; Νόστιμο, δροσερό, υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν λετε οτι βαζετε το ζαχαρουχο να βρασει για 3 ωρες εννοειτε με το κουτι? Δηλαδη βαζουμε το ζαχαρουχο χωρις να το ανοιξουμε κ το βραζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή