Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Ρυζοκροκέτες


Υλικά:

  • 2 κούπες βρασμένο ρύζι
  • 1 κούπα τυριά τριμμένα της αρεσκείας σας
  • 2 αυγά
  • Λίγο δυόσμο
  • 3-4 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του(τόσο ώστε να πλάθονται μπαλάκια)
  • Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
  • Βάζουμε σε ένα μπολ το ρύζι,τα αυγά,το τριμμένο τυρί,τον δυόσμο και ανακατεύουμε
  • Προσθέτουμε ανακατεύοντας όσο αλεύρι χρειάζεται για να πλάθονται 
  • Πλάθουμε μπαλάκια τα περνάμε από φρυγανιά τριμμένη και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι απ'όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου