Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Χτένια με σος πιπεριάς



Υλικά:

  • 8-10 κατεψυγμένα χτένια
  • 1 κούπα χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 2 κ.σ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ βούτυρο
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • Λίγο μαιντανό
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Λεμόνι

Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε στο μούλτι τις πιπεριές με το κρεμμυδάκι,το λάδι,τον μαιντανό,αλάτι,πιπέρι μέχρι να γίνουν αλοιφή 
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά τα χτένια και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα
  • Σερβίρουμε με λεμονάκι και την σος πιπεριάς
Πηγή: food4peace.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου